Byggmann
Byggmann
Nyheter
Vi skreddersyr din enebolig! Går du med planer om å bygge nytt hus el... 13.03.2015 Les Mer Ruudskogen 6 Br. lag Ruudskogen 6 Br. lag er igangsatt! 13.03.2015 Les Mer Brandbutunet 3 Br. lag Snart er vi i gang med våre siste leilig... 13.03.2015 Les Mer Nye boliger på Ringstad kommer snart for salg! Det nærmer seg oppstart! 13.03.2015 Les Mer
Søk

Om Stenberg Schulz

Entreprenørselskapet Stenberg Schulz AS ble etablert for 34 år siden, og har lange tradisjoner innen godt og solid håndverk. 

Firmaet har i dag 1 stk tømmermester fast ansatt i tillegg til sine tømrere, alle med fagbrev og lang allsidig praksis innen byggfaget. Vi bygger eneboliger, garasjer, hytter og arkitekt-tegnede villaer, samt at vi utfører alt innen rehabilitering.

Vi har en maskinpark som kan utføre alle typer graveoppdrag.

Entreprenørselskapet Stenberg Schulz AS har i alle år satset på kvalitet fra første til siste ledd, og er opptatt av at alle våre samarbeidspartnere skal stå for det samme. Dette for å være sikre på at tidsfrister og kostnadsrammer overholdes. 

Som leverandør av Byggmann hus-, hytter- og garasjer har vår kunderådgiver mulighet til å foreta prosjektering og kalkulering for å imøtekomme kundens ønsker og behov. Vi kan veilede både når det gjelder valg av tomt og hustype. Dette er viktig for å få et hus som ligger riktig i terrenget og som inngår harmonisk i den eksisterende bebyggelsen. Vår kunderådgiver utarbeider kostnadsoverslag, finansieringsplan og sørger for innhenting av byggetillatelse og senere brukstillatelse/ferdigattest. Det er også en kjent sak at arkitektarbeidet som er nedlagt på de forskjellige hustypene har ført til at både eksteriør og interiør har høy standard.

Publisert med Visto CMS