Byggmann
Byggmann

Hus

Tidligere kolleksjoner

611 - Syvde
611 - Syvde
611 - Syvde
Stort hus med dobbel garasje
Hus i moderne stil med alle funksjoner på inngangsplanet. Huset har garasje med inngang til huset gjennom vaskerommet. Utformingen av huset gir mange skjermede uteplasser. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Huset har 4 store soverom.
612 - Birk
612 - Birk
612 - Birk
Alt på ett plan
Dette er en bolig i tradisjonell stil med alt på ett plan. Kjøkkenet er plassert mellom stue og tv-stue, noe som gjør huset veldig praktisk for barnefamilier. Hovedsoverommet har eget bad og garderobe. Huset har mange utganger til de lune og skjermede uteplassene.
613 - Fløtre
613 - Fløtre
613 - Fløtre
Moderne og romslig
En moderne og romslig bolig med garasje i tilknytning til boligen. Huset har åpen løsning mellom kjøkken og stue. På loftet finner du loftstue med utgang til overbygd balkong. Her er 2 bad, hovedsoverom har garderobe og eget bad.
614 - Orion
614 - Orion
614 - Orion
Tradisjonelt og herskapelig
Er du på jakt etter en bolig som ikke alle andre har, kan kanskje dette være boligen for deg? I hovedetasjen finner du en stor stue og et romslig kjøkken. Mange vinduer gir mye lys. På loftet har de mange arkene gjort det mulig å få inn mange soverom. Hvert soverom har egen klesbod. Huset har alle funksjonene på inngangs-/hovedplanet.
615 - Rauma
615 - Rauma
615 - Rauma
Tidløst
Et vinkelhus beregnet for flat tomt. Boligen har store vindusflater og åpen løsning mellom kjøkken og stue. Dette gir romfølelse og mye lys. Loftet har overbygd balkong i begge ender. Husets utforming gir lune og skjermede uteplasser.
616 - Skjong
616 - Skjong
616 - Skjong
Tradisjonelt hus med mye plass
Et hus med tidløs design med alle funksjonene på inngangs-/hovedplanet. Vaskerommet er praktisk plassert ved kjøkkenet og har direkte utgang til terreng. Huset har to fulle etasjer med mange og store rom. Hovedsoverom i 2.etg med egen garderobe og gjennomgang til badet. Loftstuen strekker seg over hele husets bredde, noe som gir romfølelse og lys.
617 - Olden
617 - Olden
617 - Olden
Hus med mange muligheter
Dette er en tradisjonell bolig på ett plan. Her er stort kjøkken med utgang til uteplass. Her er dobbel garasje med direkte inngang til boligen gjennom vaskerom. Boligen har store og romslige rom. Hovedsoverom har egen garderobe og eget bad.
618 - Ulstein
618 - Ulstein
618 - Ulstein
Gjennomført eleganse
En populær hustype med god plass. Husets utforming gir en stor og skjermet uteplass. Liker du å lage mat? Se den fine løsningen med stort kjøkken og romslig spiseplass – husets hjerte. Huset har stor stue og egen tv-stue. Legg også merke til soveromsfløyen med eget bad og garderobe. Loftet har mange arker og skråtak som gir koselige rom. Huset har alle funksjoner på inngangs-/hovedplanet.
619 - Sirius
619 - Sirius
619 - Sirius
Spennende funkis
En moderne bolig i funkisstil. Dette er en kompakt bolig med takterrasse som gjør at boligen krever lite areal. Huset har 4 store soverom og 2 bad der hovedsoverommet har egen garderobe og bad. Store vindusflater og åpen løsning mellom kjøkken og stue gir mye lys. Den store takterrassen gir et skjermet uteareal med mye sol.
620 - Estoril
620 - Estoril
620 - Estoril
Herskapelig og tidløst
Dette er villaen for de som setter pris på stil og eleganse. En to-fløyet dør leder oss inn i den herskapelige boligen. Underetasjen er innholdsrik og består av 2 soverom og en romslig kjellerstue. Et stort hobbyrom, teknisk rom og bod gir mange lagringsmuligheter. Huset har garasje med direkte inngang til boligen. Hovedetasjen preges av store og luftige rom. Stuen kan romme flere sittegrupper samt en stor spisestue og har utgang til stor terrasse. Kjøkkenet er romslig med tilgang til vaskerom med utgang til terreng.
621 - Lisbon
621 - Lisbon
621 - Lisbon
Funkis på sitt aller beste
Dette er en ekstraordinær funkisvilla hvor ingenting mangler. Boligen inneholder elementer av tre, fasadeplater, stål og store vindusflater. Utvalgte vindusdetaljer gir en ekstra dimensjon til denne boligen. I en innholdsrik hovedetasjen står plass og trivsel sentralt. Kjøkkenet er romslig og gir anledning til spennende planløsninger. 2 etasje består av 4 store soverom, bad og loftstue. Hovedsoverommet har egen garderobe. Huset har alle funksjoner på inngangs-/hovedplanet.
622 - Lindås
622 - Lindås
622 - Lindås
Hjem til dine drømmer
Det seregne taket, vindusløsningene og de mange arkene gir dette huset et gedigent og herskapelig preg. Hovedetasjen har store rom og hovedsoverom med eget bad og garderobe. Stuen har utgang til 2 skjermede balkonger. I kjelleren er en kjellerstue og 2 store soverom med eget bad og garderobe. Loftet preges av loftstue, store soverom og 2 balkonger.
Publisert med Visto CMS