Byggmann
Byggmann

Hus

Tidligere kolleksjoner

724 - Lindås
724 - Lindås
724 - Lindås
HJEM TIL DINE DRØMMER
Det særegne taket, vindusløsningene og de mange arkene gir dette huset et gedigent og herskapelig preg. Hovedetasjen har store rom og hovedsoverom med eget bad og garderobe. Stuen har utgang til to skjermede balkonger. I kjelleren er det kjellerstue, to store soverom og trimrom. Loftet preges av loftstue, store soverom og to balkonger.
600 - Blindheim
600 - Blindheim
600 - Blindheim
Større enn du tror
En tradisjonell og enkel bolig med alt på ett plan, med garasje og sportsbod i tilknytning til boligen. I tillegg til bad og gjestetoalett, har boligen eget vaskerom som kan benyttes som bi-inngang.
601 - Hera
601 - Hera
601 - Hera
Spennende funkis
En bolig i spennende funkis med garasje og sportsbod i tilknytning til huset. Det er inngang til huset fra garasjen via vaskerommet. Over garasjen er det en stor balkong med utgang fra loftstuen i 2. etasje. Det er åpen løsning mellon kjøkken og stue.
602 - Humla
602 - Humla
602 - Humla
Spenstig og moderne
Funkisinspirert bolig med store rom og stor terasse. Åpen løsning mellom kjøkken og stue utgjør den naturlige samlingsplassen i huset. Boligen har store soverom, romslig bad og eget vaskerom.
603 - Tafjord
603 - Tafjord
603 - Tafjord
Tradisjonelt og moderne
En tradisjonell bolig med moderne uttrykk. Huset har alle funksjoner på hovedplanet. Loftet har store rom med loftstue i senter.
604 - Vegsund
604 - Vegsund
604 - Vegsund
Utradisjonelt
Ett moderne hus med utradisjonell utforming. Kombinasjonen av pulttak og flatt tak med takterrasse gir en spennende løsning og skjermet uteplass. Kjøkkenet er plassert sentralt mellom 2 stuer i en åpen løsning. Store vindusflater gir utsikt og lys på kjøkken og stue.
605 - Hatlane
605 - Hatlane
605 - Hatlane
Moderne og spennende
En moderne bolig i flott kombinasjon av fasadeplater og trekledning i fasaden med overbygde uteplasser. Huset har store soverom, og åpen løsning mellom kjøkken og stue. På inngangsplanet er det stue i tilknytning til hall/trapp.
606 - Slottsvik
606 - Slottsvik
606 - Slottsvik
Funkis med rette linjer
En funkisbolig med rette linjer, carport og stor terrasse. På inngangsplanet er det stor hall og 3 soverom. Her finner du også carport og sportsbod i forbindelse med inngangen. I hovedetasjen er det åpen løsning mellom kjøkken og stue med utgang til stor terrasse. Hovedsoverommet har eget bad og egen garderobe.
607 - Julie
607 - Julie
607 - Julie
Tradisjonsrikt
Praktisk bolig med tradisjonsrikt utseende. Boligen er kompakt og inneholder alt man trenger. Loftet har loftstue med utgang til overbygd balkong.
608 - Hovden
608 - Hovden
608 - Hovden
Stilig og moderne
Et stilig hus med alt på ett plan, for deg som ønsker noe enkelt, men likevel noe annerledes. Huset er praktisk med stue og kjøkken i den ene enden, og soverom og bad i den andre enden. Vaskerom og innvendig bod er plassert i forbindelse med kjøkken og kan benyttes som bi-inngang. Huset har overbygde uteplasser og carport. Ekstra takhøyde gir romfølelse i stue.
609 - Midsund
609 - Midsund
609 - Midsund
Kompakt bolig
Et kompakt hus med moderne fasade uttrykk. Huset har overbygd inngangsparti og bi-inngang til kjøkken via vaskerom. På loftet finner du loftstue, store soverom og bad.
610 - Hessa
610 - Hessa
610 - Hessa
Lyst og harmonisk
Funksjonalitet, rene og harmoniske linjer i tillegg til store vindusflater særpreger denne boligen. Den spesielle løsningen med mange takvinduer gir mye lys, men til tross for den tidsaktuelle utformingen har huset likevel et hjemmekoselig preg. Huset har alle funksjonene på inngangs-/hovedplanet.
Publisert med Visto CMS