Byggmann
Byggmann

Hus

Tidligere kolleksjoner

712 - Sotra
712 - Sotra
712 - Sotra
BOLIG I FUNKISSTIL MED UTLEIEDEL
Den klassiske trekledningen i møte med den rene pussede overflaten gjør at huset får et spennende og tidsriktig uttrykk. Fra stuen i hovedplanet er det utgang til en stor og delvis overbygd veranda. Boligen har mulighet for utleiedel i underetasjen. Utleiedel: BRA = 60,4
713 - Olden
713 - Olden
713 - Olden
HUS MED MANGE MULIGHETER
Dette er en tradisjonell bolig på ett plan. Her er det stort kjøkken med utgang til uteplass. Her er dobbel garasje med direkte inngang til boligen gjennom vaskerom. Boligen har store og trivelige rom. Hovedsoverom har egen garderobe og eget bad.
714 - Hatlane
714 - Hatlane
714 - Hatlane
MODERNE OG SPENNENDE
En moderne bolig med en flott kombinasjon av fasadeplater og trekledning, og med overbygde uteplasser. Huset har store soverom og åpen løsning mellom kjøkken og stue. På inngangsplanet er det stue i tilknytning til hall/trapp.
715 - Orion
715 - Orion
715 - Orion
TRADISJONELT OG HERSKAPELIG
Hvis du er på jakt etter en bolig som ikke alle andre har, kan kanskje dette være boligen for deg? I hovedetasjen finner du en stor stue og et romslig kjøkken. Mange vinduer gir mye lys. På loftet har de mange arkene gjort det mulig å få inn mange soverom. Hvert soverom har egen klesbod. Huset har alle funksjonene på inngangs-/hovedplanet.
716 - Orion m/kjeller
716 - Orion m/kjeller
716 - Orion m/kjeller
TRADISJONELT OG HERSKAPELIG MED UTLEIEDEL
Boligen er bygd på samme prinsipp som Orion – 715, men er her spesialtilpasset for skrå tomt, med en ekstra underetasje og carport. Underetasjen har alle nødvendig funksjoner og egen inngang. Den egner seg derfor godt som utleiedel. Utleiedel: BRA 89,9 kvadrat
717 - Lunnstaden
717 - Lunnstaden
717 - Lunnstaden
ROMSLIG OG HERSKAPELIG BOLIG UTENOM DET VANLIGE
Boligen har et klassisk preg med herskapelige detaljer og mye plass. I tillegg til romslig stue og kjøkken, og stor herskapelig hall med mønt himling, har boligen dobbelt garasje med direkte inngang til bolig.
718 - Lisbon
718 - Lisbon
718 - Lisbon
FUNKIS PÅ SITT ALLER BESTE
Dette er en ekstraordinær funkisvilla hvor ingenting mangler. Boligen inneholder elementer av tre, fasadeplater, stål og store vindusflater. Utvalgte vindusdetaljer gir en ekstra dimensjon til denne boligen. I en innholdsrik hovedetasje står plass og trivsel sentralt. Kjøkkenet er romslig og gir anledning til spennende kjøkkenløsninger. Andre etasje består av 4 store soverom, bad og loftstue. Hovedsoverommet har egen garderobe. Huset har alle funksjoner på inngangs-/hovedplanet.
719 - Sirius
719 - Sirius
719 - Sirius
SPENNENDE FUNKIS
En moderne bolig i funkisstil beregnet for skrå tomt. Dette er en kompakt bolig med takaltan som gjør at boligen krever lite areal. Huset har fire soverom og to store bad. Store vindusflater og åpen løsning mellom kjøkken og stue gir mye lys. Den store altanen på taket gir et privat uteareal med mange muligheter.
720 - Syvde
720 - Syvde
720 - Syvde
STOR HUS MED DOBBEL GARASJE
Hus i moderne stil med alle funksjoner på inngangsplanet. Huset har garasje med inngang gjennom vaskerom. Utformingen av huset gir mange skjermede uteplasser. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Huset har fire store soverom.
721 - Estoril
721 - Estoril
721 - Estoril
TIDLØS ELEGANSE
Dette er villaen for de som setter pris på stil og eleganse. To-fløyet hoveddør leder oss inn i den herskapelige boligen. Underetasjen er innholdsrik og består av to soverom og en romslig kjellerstue. Et stort hobbyrom, teknisk rom og bod gir mange lagringsmuligheter. Huset har garasje med direkte inngang til boligen. Hovedetasjen preges av store og luftige rom. Stuen har plass til flere sittegrupper samt en stor spisestue, og har utgang til en stor terrasse. Det romslige kjøkkenet har tilgang til vaskerom med utgang til terreng.
722 - Fløtre
722 - Fløtre
722 - Fløtre
MODERNE OG ROMSLIG
En moderne og romslig bolig med garasje. Huset har åpen løsning mellom kjøkken og stue. På loftet finner du loftstue med utgang til overbygd balkong. Boligen har tre bad, hvorav det ene er tilknyttet hovedsoverom.
723 - Ulstein
723 - Ulstein
723 - Ulstein
GJENNOMFØRT ELEGANSE
En populær hustype med god plass. Husets utforming gir en stor og skjermet uteplass. Liker du å lage mat? Se den fine løsningen med stort kjøkken og romslig spiseplass – husets hjerte. Huset har stor stue og egen tv-stue. Legg også merke til soveromsfløyen med eget bad og garderobe. Loftet har mange arker og skråtak som gir koselige rom. Huset har alle funksjoner på inngangs-/hovedplanet.
Publisert med Visto CMS