Byggmann
Byggmann

Hus

Tidligere kolleksjoner

700 - Julie
700 - Julie
700 - Julie
TRADISJONSRIK!
Praktisk bolig med tradisjonsrikt utseende. Dette er en kompakt bolig, med innholdsrike planløsninger. Julie har romslig loftstue med utgang til overbyggd balkong.
701 - Ida
701 - Ida
701 - Ida
FUNKIS MED SÆRPREG!
Kompakt enebolig i funkisstil. Balkong, store vindusflater og enkel design preger denne boligen. Flere soverom og luftige planløsninger gjør dette til en tidløs bolig. Med enkle grep kan Ida også leveres med utleiedel i kjeller.
702 - Victoria
702 - Victoria
702 - Victoria
STILIG OG MODERNE!
Moderne enebolig med overbygd inngangsparti og tilhørende carport. Huset har to fulle etasjer med gode planløsninger. Flere soverom, kjellerstue og tilrettelagt for løfteplattform gjør dette til et hus som passer alle aldersgrupper.
703 - Giske
703 - Giske
703 - Giske
LUFTIG OG MODERNE!
En funkisinspirert bolig beregnet for skrå tomt. Store vindusflater og god takhøyde er med på å gjøre denne boligen til noe utenom det vanlige. Overbygd inngangsparti, fire soverom, kjellerstue og stor veranda, som gjør dette til et hus med mange muligheter.
704 - Blindheim
704 - Blindheim
704 - Blindheim
STØRRE ENN DU TROR
En tradisjonell og enkel bolig med alt på ett plan, og med garasje og sportsbod tilknyttet boligen. I tilegg til bad og gjestetoalett, har boligen eget vaskerom som også kan brukes som bi-inngang.
705 - Omenås
705 - Omenås
705 - Omenås
STOR UTRADISJONELL BOLIG MED ALT PÅ ETT PLAN
Stor bolig fordelt på to fløyer via et sentralt overbygd inngangsparti. Boligen har carport, to bad, vaskerom, tre soverom og klesrom i tilknytning til hovedsoverommet.
706 - Slottsvik
706 - Slottsvik
706 - Slottsvik
FUNKIS MED RETTE LINJER
Stort funkishus over to plan med overbygd inngangsparti i tilknytning til biloppstillingsplass. På inngangsplanet er det stor hall, tre soverom, bad og vaskerom. I hovedetasjen er det åpen løsning mellom kjøkken og stue med utgang til stor terrasse. Hovedsoverom har eget bad og garderobe.
707 - Birk
707 - Birk
707 - Birk
ALT PÅ ETT PLAN
Dette er en bolig i tradisjonell stil med alt på ett plan. Kjøkkenet er plassert mellom stue og tv-stue, noe som gjør huset veldig praktisk for barnefamilier. Huset har eget bad og garderobe i tilknytning til hovedsoverommet. Huset har mange utganger til de lune og skjermede uteplassene.
708 - Midsund
708 - Midsund
708 - Midsund
KOMPAKT BOLIG
Et kompakt hus med moderne fasadeuttrykk. Huset har overbygd hovedinngang og bi-inngang til kjøkken via vaskerom. På loftet finner du loftstue, store soverom og bad.
709 - Tafjord
709 - Tafjord
709 - Tafjord
TRADISJONELL OG MODERNE
Tradisjonell bolig med moderne uttrykk. Huset har alle funksjoner på hovedplanet. Stue og loftstue har store vindusfelt som gir mye lys. Loftet har store luftige rom med loftstue i senter.
710 - Hessa
710 - Hessa
710 - Hessa
LYS OG HARMONISK
Funksjonalitet, særpreg og store vindusflater er stikkord for denne boligen. Den spesielle løsningen med mange takvindu gir mye lys og en romslig følelse. Til tross for den tidsaktuelle utformingen har huset likevel et hjemmekoselig preg. Huset har alle hovedfunksjoner på inngangs-/ hovedplanet.
711 - Hera
711 - Hera
711 - Hera
SPENNENDE FUNKIS
En bolig i spennende funkis med garasje og sportsbod i tilknytning til huset. Det er egen bi-inngang til huset fra garasjen via vaskerommet. Over garasjen er det en stor balkong med utgang fra loftstuen i 2.etasje. Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue.
Publisert med Visto CMS